Een boekhouder vinden is lastig, en u bent op zoek naar een boekhouder in Utrecht. Wij zijn een organisatie bestaande uit boekhouders, administratiekantoren, belastingaangifteadviseurs en andere specialisten. Onze doelgroep is de ZZP'er en zo weten wij ook alles af van deze doelgroep. Zo kunnen wij u op weg helpen naar de passende specialist voor uw onderneming.

Wij ondersteunen de ondernemer op administratie, fiscaal en ondernemend gebied. Dit doen wij meestal aan de hand van totaalpakketten waarbij de ondernemer geen omkijken heeft naar de administratie. De boekhouding kan zo al vanaf €95,- per maand worden verzorgt. Wij stellen dan wel eisen aan ondernemers met betrekking tot het aanleveren van de financiële stukken zodat wij zo effectief mogelijk kunnen werken, hierdoor kunnen wij ook onder scherpe tarieven werken.

In de praktijk kunnen wij de ondernemers onderverdelen in twee groepen:

  • Ondernemers die alles uitbesteden: Zij nemen een totaalpakket voor een vast maandtarief
  • Ondernemers die deels uitbesteden: Zij nemen een beperkt aantal diensten tegen een vast uurtarief

De diensten die wij aanbieden bestaan voornamelijk uit het inrichten van de administratie, de aangifte omzetbelasting, het samenstellen van de jaarrekening, de aangifte inkomstenbelasting, advies en overige zaken die belangrijk zijn voor de ondernemer.

Mocht u klant willen worden bij ZZP Boekhouder Organisatie, dan kunt altijd contact opnemen via de offerte of telefoon