Bij het opstellen van een salaris- en personeelsadministratie is het vaak onvermijdbaar dat u hier veel tijd en energie aan kwijt bent. Veel ondernemers beschikken daarnaast niet over de nodige kennis. U dient zich ervan bewust te zijn dat wij ons niet louter bezighouden met de administratie van het personeel. Er is immers ook sprake van een juridische kant bij het in dienst hebben van werknemers. Denkt u o.a. aan de arbeidscontracten, inhoudingen, afdrachten, pensioenen, salarisbetalingen, verzuim en ontslagprocedures.
Doordat de wetgever geruime tijd terug al had geconstateerd dat de verhouding tussen werkgever en werknemer niet altijd even eerlijk was, heeft zij toen besloten om de werknemer te beschermen. Denkt u bijvoorbeeld aan het niet kunnen ontslaan van een zieke werknemer. Door de hiërarchie die bestaat bij werknemers en werkgevers is er besloten om de werknemer meer rechten te geven. Hier dient u als werkgever rekening mee te houden.

U zoekt een specialist in lonen

Wij begrijpen dat het onmogelijk is voor u om een onderneming te drijven met volle overtuiging en daarnaast ook nog eens een specialist in het arbeidsrecht te zijn. Dit zou immers veel van uw tijd vergen. ZZP Boekhouder Organisatie helpt u op die tijd te besparen. Wij nodigen u uit om bij ons langs te komen of houden telefonisch een inhoudelijk gesprek met betrekking tot uw onderneming. Zo kunnen wij ons een goed beeld vormen van uw personeelsadministratie en beleid. Wij zijn op de hoogte van de cao’s die binnen Nederland bestaan en hebben specialisten binnen het arbeidsrecht werkzaam. Uw personeelsadministratie is dus nergens op een beter plek dan bij ZZP Boekhouder Organisatie.