Een interim is een tijdelijke invulling ten behoeve van een bepaalde functie. Dergelijke personen worden voor een bepaalde tijd aangetrokken om bijvoorbeeld werkzaamheden die betrekking hebben op het correct verzorgen van de administratie uit te voeren. Vaak gaat dit om externe personen die tijdelijk actief zijn binnen het bedrijf en daarna weer vertrekken.

Deze situatie kan zich voordoen wanneer uw werknemer bijvoorbeeld langdurig ziek is, met zwangerschapsverlof is, het bedrijf heeft verlaten of mogelijkerwijs zelfs wanneer de werknemer vanwege onenigheid op non-actief is gesteld. In dergelijke gevallen dient de functie toch door een ander te worden ingevuld om ervoor te zorgen dat de onderneming draaiende blijft.

ZZP Boekhouder Organisatie helpt u graag wanneer het even moeilijk gaat. Doordat wij een groot netwerk hebben kunnen wij er altijd voor zorgen dat wij voor u de juiste persoon, op de juiste plaats kunnen krijgen. De tarieven hiervoor zijn niet altijd eensluidend. Neem daarom contact met ons op.

Ik zoek een interim specialist