In sommige gevallen is het nodig om (vaak externe) personen voor een bepaalde tijd in te schakelen. Denkt u aan situaties waarbij bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof en/of een sabbatical een rol spelen.

Ondernemers redden het drijven van een onderneming vaak niet in hun eentje. Daar is de hulp van anderen voor nodig. Vaak vraagt u daarom om hulp bij zaken als bijvoorbeeld de productie, logistiek, klantenservice maar ook de verzorging van uw administratie. Mocht u geconfronteerd worden met de tijdelijke afwezigheid van uw boekhouder, dan kan dit leiden tot benarde situaties die uw tijd verspillen. Wij raden u daarom aan om proactief te handelen en een bezoek te brengen aan ZZP Boekhouder Organisatie. Door goed te plannen kunnen wij ervoor zorgen dat de verzorging van uw administratie vlekkeloos verloopt. Door een goede overbrugging te creëren bij het (tijdelijk) overdragen van uw administratie tussen uw boekhouder en ZZP Boekhouder Organisatie, kunnen wij ervoor zorgen dat de werkzaamheden en dus ook de kosten, minimaal blijven. Voorkom administratieve rompslomp achteraf door contact op te nemen met ZZP Boekhouder Organisatie.

Daarnaast komen er ook situaties voor waarin de plaatsvervanging niet goed te plannen valt. Denkt u aan de werknemer die zich onverwachts ziek meldt terwijl uitgerekend op dat moment een belangrijk rapport gepresenteerd moet worden. Tevens is het mogelijk dat u op zoek bent naar een tijdelijke versterking van het team. U wilt liever niet iemand in loondienst maar wilt op incidente basis gebruik maken van de diensten van een boekhouder. Ook in dit geval geldt dat ZZP Boekhouder Organisatie, wanneer dat gevraagd wordt van onze klanten, de beschikking heeft tot een flexibele bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen wij niet alleen de vooraf geplande zaken goed afhandelen, maar zijn wij daarnaast ook ervaren in het afwikkelen van dergelijke situaties. Zelfs wanneer deze enige vorm van spoed behoeven.

Tot slot wendden ondernemers zich vaak tot ons voor een ‘second opinion’. Uw boekhouder ziet uw cijfers mogelijk al jaren, weet goed met welke bedrijfsactiviteiten u te maken heeft en verzorgt de gehele administratie. Desalniettemin komt het voor dat uw boekhouder alsnog bepaalde dingen over het hoofd ziet. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw boekhouder niet in het bezit is van de kennis over faciliteiten waarmee u aanzienlijk voordeel kunt behalen. Bij ZZP Boekhouder Organisatie zijn alleen de beste boekhouders werkzaam. Door een strenge selectieprocedure en meer dan één boekhouder die zijn blik werpt op uw boekhouding, kunt er gegarandeerd van zijn dat wij eventuele lucratieve mogelijkheden op zullen merken.

Ik zoek een interim boekhouder