Geschiedenis

ZZP Boekhouder Organisatie werd in 2011 opgericht door Sunny Chander en Yvet de Jonge. Met enige ervaring waren zij op éénentwintig-jarige leeftijd vroeg gestart met ondernemen. Naast freelance klussen waren zij in de beginjaren van de onderneming vooral bezig met het structureren van de onderneming en bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Hetgeen heeft geresulteerd in een jonge, frisse onderneming die zich optimaal kan inzetten voor kleine- en middelgrote ondernemingen.

Beide hebben een achtergrond in de Accountancy. Sunny adviseert ondernemers op fiscaal gebied. Yvet richt zich op de volledige administratie. Hiernaast hebben Sunny & Yvet zich bezig gehouden met programmeren (HTML5, PHP, Javascript, Drupal). Zij hebben gekozen voor deze richting, omdat de “boekhoudwerkzaamheden” in de nabije toekomst volledig geautomatiseerd zullen zijn. Zij zijn van mening dat zelfs de advisering geautomatiseerd zal zijn. Met het recht op zelfbehoud zijn zij dan ook actief bezig om alle bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Het Team

 

Yvet de Jonge

Co-founder

Yvet de Jonge

Co-founder

Yvet begeleidt ondernemers op het gebied van administraties en de btw-aangite. Hiernaast actief database programmeur.

Email: yvet@zzpboekhouder.org
Telefoon: 06 5498 5511

Sunny Chander

Co-founder

Sunny Chander

Co-founder

Sunny adviseert ondernemers op fiscaal gebied. Hiernaast actief front-end programmeur.

Email: info@zzpboekhouder.org
Telefoon: 06 290 247 42
 

Directie

 

Yvet de Jonge

Sunny Chander

Werkwijze & techniek

ZZP Boekhouder Organisatie streeft naar een optimale werkwijze. Hieronder leest u hoe wij het gros van onze zaken regelen.

Beconnummer Belastingdienst

Beconnummer

Alle zaken voor onze klanten gerelateerd aan de Belastingdienst verwerken wij onder naam van ZZP Boekhouder Organisatie gekoppeld aan een beconnummer. U weet zeker dat uw zaken juist worden verwerkt.


Snelstart

Boekhoudsoftware

Wij gebruiken Snelstart om de boekhouding te verwerken voor onze klanten. Hiernaast hebben wij ervaring gehad met de paketten: Exact, Twinfield, Accountview, Reeleezee, Moneymonk, Davilex, Yuki, Moneybird & Digitale factuur. Wij kijken niet op van andere paketten. Alles is mogelijk.


SBR Jaarrekening

Uitgebreide rapportages

Wij leveren zeer uitgebreide rapportages voor uw onderneming. Banken en financiële instellingen zullen u hierom kunnen vragen.

Banken geven recentelijk kortingen van ongeveer €250,- wanneer de jaarrekening wordt geleverd in SBR-formaat. Uiteraard doen wij dit ook voor u!


Kluwer

Belastingaangifte

Voor het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting maken wij gebruik van KBP Aangiftesoftware.

Middels deze software kunnen wij uitgebreide rapportages leveren. Hiernaast zijn er veel handige tools aanwezig in vergelijking met de normale aangiftesoftware van de Belastingdienst.


Betalingsachterstanden

Compliance & kredietwaardigheid

Wij maken gebruik van een API-koppeling met het ZBR van Stichting Betalingsachterstandenregistratie.

Op deze manier weten wij dat wij zaken doen met de juiste partijen. Hiernaast kunnen wij klanten bijstaan in kwesties inzake kredietwaardigheid.


PKI Overheid Certificaat

PKI overheid certificaat

Voor het doen van aangiften maken wij gebruik van een PKI overheid certificaat. Dit certificaat betreft het hoogste niveau van validatie, waardoor u zeker weet dat de aangifte veilig worden verzorgd.

Wij verzorgen voor onze klanten de: aangifte omzetbelasting, aangifte icp, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, suppletie aangifte, voorlopige aanslag & toeslagen.


Inhouse CRM

ZZP Boekhouder Organisatie ERP

Hetgeen waar wij het meest aan hebben is het in-house ontwikkelde Efficiency pakket. Dit pakket is gemaakt in Drupal. Wij besparen gemiddeld 30% op onze reguliere werkzaamheden en hebben inzicht in elk aspect van onze onderneming.


Scrum

Scrum

Scrum is een ontwikkelmethode die de laatste decennia succesvol wordt toegepast door bedrijven zoals Apple, Mercedes en nu ook ZZP Boekhouder Organisatie.

Het beste aspect van Scrum voor ons is dat wij zeer flexibel zijn ingericht als bedrijf en nieuwe doelen/projecten in no-time kunnen realiseren.


JINC

JINC: Ondernemen doe je zo!

ZZP Boekhouder Organisatie werkt als vrijwilliger mee aan het project: Ondernemen doe je zo!

Jongeren uit wijken met sociaal economische achterstand krijgen daarbij in zes tot acht lessen een helder beeld van de theorie en de praktijk.