Als ZZP’er ken je het vast wel, een schoenendoos vol met bonnetjes en ook nog eens veel tijd kwijt aan het invullen van formulieren. Dat kan allemaal veel sneller, met Declaree maak je een foto van je bonnetjes en deze staan vervolgens in je eigen online overzicht.

Over digitaal declareren

Declaree is een jaar geleden door drie enthousiaste mannen opgericht. Met als doel dat declareren veel sneller en makkelijker kan.

Naast dat je met Declaree veel sneller en makkelijker kan declareren behoud je ook nog eens het overzicht van al je declaraties. Met Declaree kan je eigen projecten aanmaken. Gisteren nog een zakenlunch gehad? Dan kan je een eigen categorie maken waarin je allen declaraties verwerkt onder de kop ‘Zakenlunch’.

Daarnaast is het ook mogelijk om een PDF of Excel export maken van al jouw declaraties. Je kunt dan bijvoorbeeld per maand een Excel document doorsturen naar de boekhouder, of deze toevoegen als gebruiker in Declaree zodat hij/zij zelf de declaraties kan bekijken.

Om gebruik te maken van Declaree ga je naar declaree.com. Je maakt daar een account aan en vervolgens download je de Declaree app in de App Store of de Google Play Store. Je kan dan gelijk beginnen met het invoeren van je declaraties. Gooi je schoenendoos met bonnen weg en start vandaag nog met 30 dagen gratis Declaree.

Digitaal declareren