Dit gratis factuurprogramma is gemaakt in Excel door ZZP Boekhouder Organisatie. Met dit factuurprogramma is de gemiddelde ZZP'er veel sneller in het maken van zijn facturen. Dit programma bevat een lijst met producten/diensten en een klantenbestand. Bij het maken van facturen kunt u dus snel de dienst met het bijbehorende tarief selecteren. Eveneens is er de mogelijkheid om klanten op te slaan in het Excel bestand zodat bij een nieuwe factuur niet opnieuw de gegevens van de klant ingevuld hoeven te worden.

Met wat kan ik het bestand openen

Heeft u geen Microsoft Excel of andere software? Download dan Openoffice hier. Open Office is een gratis softwarepakket waarmee dit factuurprogramma kan worden gebruikt. De functionaliteiten van het programma komen echter het meest tot zijn recht in Excel.

Uitleg factuurprogramma

In dit Gratis factuurprogramma Excel zitten 3 tabbladen genaamd: gegevens ondernemer, klantenbestand en factuur. Elke tab heeft zijn eigen functie. In de eerste tab vult u al uw gegevens in betreffende uw onderneming. Bij de diensten vult u de omschrijving en betreffende prijzen in. In de tweede tab vult u al u gegevens in voor u klanten. Bij de laatste tab kunt u dan de opties snel uitkiezen en de factuur is gemaakt!

Voor een betere ervaring is een PDF Creator handig! Hiermee kunt u de facturen afdrukken in PDF formaat. Het is wel het netst om de facturen in PDF i.p.v. Excel formaat te versturen naar de klant

Factuurprogramma Excel Gratis