Download hier een gratis kilometerregistratie formulier voor Excel. Een kilometerregistratie is soms verplicht voor een ondernemer. Ondernemers die zakelijk willen rijden en geen bijtelling willen betalen, moeten een sluitende kilometerregistratie bijhouden. De Belastingdienst controleert tegenwoordig of er niet meer dan 500 kilometer privé wordt gereden door bijvoorbeeld de informatie van parkeerdiensten op te vragen.

Screenshot en downloaden

kilometerregistratie excel

Uitleg kilometerregistratie Excel

Vul de eindstand van de rit in. De rest wordt automatisch berekend. Vul hiernaast in of je zakelijk of privé hebt gereden, zo ja zet een "j" neer. Heb je een deel van je rit privé gereden dan kan je dat ook invullen. Je vult dan een "j" in bij "zakelijk (j/n)" en het deel dat privé is gereden bij "privé gereden".

Op het laatste tabblad "december" is een totaaloverzicht van de gereden privé/zakelijke kilometers.

Kilometerregistratie GPS

Het kilometerregistratiesysteem van TrackJack zorgt voor een juiste kilometerregistratie die tevens voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Dit systeem werkt met GPS en slimme software voor een mooi overzicht naar de Belastingdienst toe. Voor meer informatie over kilometerregistratie gps.